• (037) 711 865
  • domucenikatrstenik@gmail.com

Дом ученика
средњих школа
Трстеник

Пружамо и услугу смештаја и исхране туристима и спортским клубовима

ХОСТЕЛ

У току зимског и летњег распуста Дом ученика средњих школа у Трстенику нуди услугу смештаја организованим туристичким и свим другим групама. Објекат је смештен у близини центра града. Дом располаже са 120 лежаја у 40 соба, уз пространу, климатизовану трпезарију, ТВ салу, учионице. У оквиру сваке собе постоји купатило са туш кабином. Припрема хране је у складу са захтевима НАССР стандарда.
Нашим гостима нудимо могућност коришћења бесплатног бежичног интернета. У свакој соби постоји могућност прикључка рачунара/лаптопа на интернет помоћу мрежног кабла. Гостима су на располагању учионице погодне за одржавање семинара, радионица и осталих окупљања.
У оквиру услуга, спортистима и рекреативицима је доступна сала за вежбање. Иза дома се налази терен за баскет. Дом располаже пространим двориштем, летњиковцем и паркинг простором.
Више информација о услугама хостела можете добити путем е-мaila domucenikatrstenik@gmail.com ili на телефон 037/711-865. Oсоба за контакт је организатор програма попуне капацитета.

Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel